Sleepwell FLOW “Heb jezelf lief”

Kaneelsterren 300x300

YTB Sleepwell flow voor een goede nachtrust en om jezelf lief te hebben.

Sinds kort heb ik flows op papier gezet voor de mensen die de YTB® opleiding volgen. Deze gebruik ik ook tijdens mijn individuele contactmomenten. Eenvoudige oefeningen die je op elk moment van de dag kunt doen. Om jullie te laten kennis maken kan je hier de YTB® sleepwell flow gratis downloaden. Een leuk cadeautje voor jezelf!

Het thema “jezelf liefhebben” is zeer belangrijk en past helemaal bij de visie van MAF. zelfzorg voor iedereen anders maar komt altijd op hetzelfde neer: goed voor jezelf zorgen, zodat je je zowel fysiek als mentaal goed voelt.

Zelfzorg en een goede nachtrust zijn hierin primordiaal. Slapen is één van de basisbehoeftes. Als we wat minder goed slapen voelen we ons vaak wat down. Ik spreek uit ervaring. Voor mij is slapen zeer belangrijk! Meestal ga ik om 23u gaan slapen. Dit is het uur waarop ik voel dat ik moe wordt en nood heb aan rust. Heb ik een lange dag gehad dan ga ik al om 21u slapen. Ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft. Acht uur slaap is voor mij het minimum. Een diepe nachtrust zorgt dat ik me evenwichtig voel en in mijn kracht sta.

De flowsheet nodigt je uit om de oefeningen te doen voor je gaat slapen. Voer ze uit in bed, lekker comfy en gemakkelijk en bovendien lig je dan toch al. Maak even contact met jezelf, breng je hoofd tot rust en sluit af met de yin oefening.

Op de flow sheet staat ook altijd een leuke quote die past bij de oefeningen en een tip met liedjes die je kunt vinden op de MAF playlist op Spotify.

Dergelijke tools zorgen ervoor dat we terug contact maken met onszelf. Het zorgt dat je je terug kunt openstellen voor anderen vanuit je hart.

Laat me weten of je er iets aan hebt!

0 Comments