Wat is YTB®?

YTB is eindelijk beschermt dus voegen wij een ® eraan toe.⭐

Bij MAF Spirit staat YTB® voor het therapeutisch kwaliteitslabel. Dit jaar starten we met een nieuwe reeks!

YTB® is bedoeld voor mensen die dieper willen gaan in hun practice, zowel als mens als op professioneel vlak.

De betekenis achter de naam is misschien ook niet onbelangrijk, het staat namelijk  voor Yoga, Therapy & Breathing. Met YTB gaan wij diep naar de kern en leren wij mensen hoe ze in contact kunnen komen met hun kern. Diepgang en transformatie zijn hier de belangrijkste pijlers waarbij alles in een veilige omgeving doorgaat.

Deze opleiding is voor mij een grote meerwaarde als coach. Het klopt volledig vanuit verschillende invalshoeken, zowel als klant, coach, maatschappij, en als mens.

Daphne Viguurs – YTB® student 2021-2022

Als je de opleiding met succes hebt afgerond, word je opgenomen in het YTB® netwerk en ben je gemakkelijk te vinden voor mensen die met een (gecertificeerde) coach aan de slag willen gaan.

Door het aanbieden van de YTB® coachopleiding willen we met MAF Spirit een virtueel healthcenter creëren met YTB® coaches die in elke provincie worden ingezet.

De opleiding bestaat uit een combinatie van meerdere technieken, tools en stromingen die je toelaten als coach om je aanpak optimaal aan te passen aan de hulpvraag van je cliënt, in plaats van alle cliënten vanuit dezelfde gedachtegang te benaderen.

Dit jaar start in september een nieuwe basisreeks van 20 lessen, verspreid over het academiejaar 2022-2023 waarbij je alle nodige informatie ontvangt om met de methodes en tools van de YTB®-methode aan de slag te gaan.

Zin om je te verdiepen in lichaamswerk, filosofieën, therapeutische tools, emotiewerk en holistische visies? Wil je graag mensen helpen en laten groeien? Dan is deze erkende jaaropleiding zeker iets voor jou!

https://mafspirit.com/yogaevents/ytb-coaching-fundamentals-2022/

0 Comments