Agenda Mariam - Praktijk Wijnegem

Don't fight in the pose, relax!

augustus 2022
zaterdag 27 augustus
Geen gebeurtenissen gevonden, het agenda is momenteel leeg!
Ine Laenen
Ine Laenen
Read More
"In het verleden volgde ik al groepslessen yoga flow bij Mariam.
Toen mijn lichaam in een bijzonder moeilijke periode allerlei alarmsignalen bleef afgeven, heb ik de stap gezet naar individuele sessies.
Mariam bereidde die sessies op maat voor en voelde telkens exact aan wat ik op dat moment nodig had.
In een eerste fase brachten de sessies de broodnodige rust en het geloof dat het wel goed zou komen. Opgekropte gevoelens en spanning verlieten mijn lichaam. Kracht en zelfvertrouwen kwamen in de plaats.
Met slechts een 3-tal sessies heb ik belangrijke stappen voorwaarts kunnen zetten op verschillende domeinen. Zo kijk ik ernaar uit om te kunnen starten met mijn nieuwe job. Ik ben Mariam heel dankbaar voor de begeleiding in de voorbije maanden. Ik kan de individuele sessies van harte aanbevelen. Stel je gerust open voor de aangereikte tools en inzichten en ga ermee aan de slag, want bij Mariam ben je in de beste handen.
Namasté x"
Ann De Baeremaeker
Ann De Baeremaeker
Read More
"Lieve Mariam.... zo dankbaar dat ik bij jou terecht gekomen ben... 3 jaar geleden... kon ik bijna niets meer... compleet uitgeput.... chronische pijn patiënt en volledig in de war door de tegenslagen in het leven....
En nu.... nu straal ik terug en kan het leven weer aan.🙏🙏🙏
Dus lieve mensen.. niet twijfelen...laat je geest je niet tegenhouden... geef Mariam een kans....het zal lukken en je zal herleven.
En.. oja.... Mariam haar lessen zijn ook gewoon ZALIG 🤩🙏🙏"
Hannes Couvreur
Hannes Couvreur
Read More
"Mariam zorgt ervoor dat je je welkom voelt en dat je in alle rust kan focussen op je lichaam, je ademhaling en je bewegingen. Elke sessie bouwt ze zorgvuldig op, op jouw eigen tempo en met oefeningen die aansluiten bij wat jouw lichaam je vertelt.

Na de les krijg je alle oefeningen nog eens toegestuurd, met een persoonlijk oefenschema zodat je thuis verder kunt oefenen. Wie nog meer wil oefenen, kan altijd haar podcasts beluisteren op spotify of haar filmpjes met oefeningen bekijken op YouTube.

Voor mij doet dit deugd omdat ik na allerlei praattherapie uitgebabbeld was. Herstellen van moeilijke en pijnlijke ervaringen betekent voor mij vooral de band herstellen met mijn lichaam. En daarvoor voelt deze yogatherapie echt goed."
nathalie op de beeck
nathalie op de beeck
Read More
"Ademen…. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Mmm, ik vergeet het vaak te doen, waardoor ik me onnodig stress, een onbehaaglijk gevoel en vooral een niet goed gevoel in mijn vel toe-eigen. Dankzij Mariam haar YTB skills, leer je op een gecontroleerde manier terug grip te krijgen op je eigen ademhaling. Mariam is een vlotte, getalenteerde, lieve, dame die jou laat zijn wie je bent, maar toch probeert je eigen ik verder uit te diepen en je laat stralen!"
Saskia B
Saskia B
@username
Read More
"Ik volgde zowel de groepslessen als de individuele coaching bij Mary en kan beide aanraden. Ze geeft je 'ademruimte' en reikt tools aan om in balans te blijven. Ik ben fan!"
Elke W.
Elke W.
Read More
"Mariam geeft letterlijk ademruimte, ik ga telkens met een goed gevoel naar huis."
Hawra Zaidi
Hawra Zaidi
Read More
"Therapie bij Mariam is de maks! Veel ervaring gehad met therapeuten, maar zij is de beste, DE BESTE She helps me becoming my higher self.
ZEKER een aanrader voor zowel yogalessen als therapie."
Previous
Next

Een inkijk in de online-praktijk!👇