Bedrijven2

Therapie

Ine Laenen
Ine Laenen
Read More
"In het verleden volgde ik al groepslessen yoga flow bij Mariam.
Toen mijn lichaam in een bijzonder moeilijke periode allerlei alarmsignalen bleef afgeven, heb ik de stap gezet naar individuele sessies.
Mariam bereidde die sessies op maat voor en voelde telkens exact aan wat ik op dat moment nodig had.
In een eerste fase brachten de sessies de broodnodige rust en het geloof dat het wel goed zou komen. Opgekropte gevoelens en spanning verlieten mijn lichaam. Kracht en zelfvertrouwen kwamen in de plaats.
Met slechts een 3-tal sessies heb ik belangrijke stappen voorwaarts kunnen zetten op verschillende domeinen. Zo kijk ik ernaar uit om te kunnen starten met mijn nieuwe job. Ik ben Mariam heel dankbaar voor de begeleiding in de voorbije maanden. Ik kan de individuele sessies van harte aanbevelen. Stel je gerust open voor de aangereikte tools en inzichten en ga ermee aan de slag, want bij Mariam ben je in de beste handen.
Namasté x"
Ann De Baeremaeker
Ann De Baeremaeker
Read More
"Lieve Mariam.... zo dankbaar dat ik bij jou terecht gekomen ben... 3 jaar geleden... kon ik bijna niets meer... compleet uitgeput.... chronische pijn patiënt en volledig in de war door de tegenslagen in het leven....
En nu.... nu straal ik terug en kan het leven weer aan.🙏🙏🙏
Dus lieve mensen.. niet twijfelen...laat je geest je niet tegenhouden... geef Mariam een kans....het zal lukken en je zal herleven.
En.. oja.... Mariam haar lessen zijn ook gewoon ZALIG 🤩🙏🙏"
Hannes Couvreur
Hannes Couvreur
Read More
"Mariam zorgt ervoor dat je je welkom voelt en dat je in alle rust kan focussen op je lichaam, je ademhaling en je bewegingen. Elke sessie bouwt ze zorgvuldig op, op jouw eigen tempo en met oefeningen die aansluiten bij wat jouw lichaam je vertelt.

Na de les krijg je alle oefeningen nog eens toegestuurd, met een persoonlijk oefenschema zodat je thuis verder kunt oefenen. Wie nog meer wil oefenen, kan altijd haar podcasts beluisteren op spotify of haar filmpjes met oefeningen bekijken op YouTube.

Voor mij doet dit deugd omdat ik na allerlei praattherapie uitgebabbeld was. Herstellen van moeilijke en pijnlijke ervaringen betekent voor mij vooral de band herstellen met mijn lichaam. En daarvoor voelt deze yogatherapie echt goed."
nathalie op de beeck
nathalie op de beeck
Read More
"Ademen…. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Mmm, ik vergeet het vaak te doen, waardoor ik me onnodig stress, een onbehaaglijk gevoel en vooral een niet goed gevoel in mijn vel toe-eigen. Dankzij Mariam haar YTB skills, leer je op een gecontroleerde manier terug grip te krijgen op je eigen ademhaling. Mariam is een vlotte, getalenteerde, lieve, dame die jou laat zijn wie je bent, maar toch probeert je eigen ik verder uit te diepen en je laat stralen!"
Saskia B
Saskia B
@username
Read More
"Ik volgde zowel de groepslessen als de individuele coaching bij Mary en kan beide aanraden. Ze geeft je 'ademruimte' en reikt tools aan om in balans te blijven. Ik ben fan!"
Elke W.
Elke W.
Read More
"Mariam geeft letterlijk ademruimte, ik ga telkens met een goed gevoel naar huis."
Hawra Zaidi
Hawra Zaidi
Read More
"Therapie bij Mariam is de maks! Veel ervaring gehad met therapeuten, maar zij is de beste, DE BESTE She helps me becoming my higher self.
ZEKER een aanrader voor zowel yogalessen als therapie."
Previous
Next

ytb

Mick
Read More
"Mariam's aanpak is op maat van elkeen met aandacht voor ieders eigenheid, interesses en mogelijkheden."

Mariam

Eefje C.
Read More
"Een yogasessie bij Mariam is puur energietanken en tegelijkertijd rust ervaren. De tools die je er leert hebben ook zoveel effect op je leven buiten de lessen zonder echt ingrijpende dingen te doen. Echt een aanrader!"
Els Willekens
Els Willekens
Read More
"Lieve Mariam, jij brengt rust en licht. Jij maakt het verschil, vandaag meer dan ooit met jouw fantastisch initiatief “yoga@home”. Dankje 🙏🏻"
Sien Lievens
Sien Lievens
Read More
"Ik had eerst een beetje weerstand voor yoga maar nu na amper 4 sessies bij mariam voel ik wat yoga voor me kan doen. Onverwacht kwam zells een traan bij de 4de sessie en erna voelde ik me een beetje lichter. Als het zo verdergaat, is dit echt een hulp om mij na een stressvolle periode weer helemaal mezelf te gaan voelen. Bedankt!"
Ann Sophie Van Royen
Read More
"Ondertussen al enkele jaren "vaste klant" bij Mariam. Ze straalt zoveel liefde en warmte uit en geeft yoga op een nuchtere manier. Ik kijk echt uit naar de wekelijkse sessies. Ze heeft gevoel voor humor, houdt rekening met iedereen in de groep. Je kan heerlijk jezelf zijn, op je eigen ritme, alles kan, niks moet. De lessen zijn zeer toegankelijk voor iedereen en achteraf ga je met een super zalig gevoel naar huis ! Dankjewel Mariam. Blij dat ik je heb leren kennen !"
Sophie Siersack
Sophie Siersack
Read More
"Empowered women helping other women (and men) to be empowered. Dat is Mariam. Heel dankbaar voor haar taboedoorbrekende wijsheid en voor de levensveranderende inzichten die ze me zelf liet inzien❤️😅😍."
Meggie Verstichele
Meggie Verstichele
Read More
"Ik ga al meer dan 7 jaar naar de yogaflow bij Mariam van Maf. Nog steeds leer ik meer over mezelf in de houdingen en kom ik echt tot mezelf. Iedereen mag en kan zichzelf zijn tijdens de lessen.
De tranen stromen soms als ik in savasana lig. Alles mag en kan bij de lessen van Mariam. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor deze yogalessen in de mat, en weg van de mat.
Meggie"
Previous
Next

“Mariam … ze doet alles met zoveel passie, zoveel positieve energie! tijdens haar yoga lessen is het écht bewust genieten!


Ook de YTB opleiding is het meer dan waard, zó interessant om te volgen!! Een unieke kans!


Woorden schieten eigenlijk te kort, ga langs bij Mariam and feel the magic.”

Kevin Vandewoude

Degelijk onderbouwde vorming tot YTB coach. De opleiding bekijkt niet alleen yoga maar ook chakra’s, meridianen, meditaties en ademhaling. Gebracht door een liefdevolle en kundige vrouw”

Lindsay Hebbelinck
Reiki Master, Lightworker
Of je nu je eerste stappen met Yoga en bewustzijnswerk nog moet nemen of je al volop bezig bent en je verder wilt verdiepen in je proces, krijg de volledige ervaring MAF Spirit met een uniek aanbod voor lichaam, geest en spirit. YTB® YOGA.THERAPY.BREATHING

Vind wat je beweegt