Certified YTB® coaches

Show me your colours

Mariam El Guenaien

Oprichtster YTB®

Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB®.

Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

MAF Spirit is begonnen vanuit een diepe hartenwens om mensen in contact te brengen met zichzelf en ze uit te nodigen om het geluk van binnen op te zoeken en vanuit daar te groeien.

Met MAF Spirit wil ik een veilige plek creëren waar iedereen zichzelf mag zijn, en dit voor jong en oud, mijn aanpak is holistisch en spiritueel getint.

Mijn rol is om je aan te moedigen om laagje per laagje dieper te gaan, je aanmoedigen om voor jezelf te zorgen en met een glimlach naar binnen te gaan. Mijn wens is om je te helpen je zoektocht niet als zwaar te ervaren en te genieten van de schoonheid die in je schuilt. De moeilijke momenten te omarmen en herboren en lichter terug naar huis te gaan.

Ik geniet van het lesgeven en de mensen die ik via mijn werk mag ontmoeten. Ik ben zeer dankbaar dat ik elke dag opnieuw de kans krijg om te creëren en te mogen doen wat ik graag doe.

Naast MAF Spirit vind je mij buiten in de natuur of in de bruisende stad. Ik ben graag alleen en tegelijkertijd omring ik me ook graag met mensen. Ik doe graag meerdere dingen, liefst tegelijk of na elkaar, dit vertaalt zich dan ook in mijn werk. Je vindt me vaak naast of op het water.

Binnenkort

YTB Coach

Weldra zit de eerste YTB coachopleiding erop en kan je de YTB erkende coaches hier terugvinden.

Binnenkort

YTB Coach

Weldra zit de eerste YTB coachopleiding erop en kan je de YTB erkende coaches hier terugvinden.