FAQ

When setting out on the journey, do not seek advice from those who have never left home.

Website

Dit gebeurt omdat er te dikwijls een inlogpoging met een verkeerd wachtwoord is geweest of wanneer er te veel wachtwoord resets aangevraagd zijn geweest op korte tijd. De blokkering wordt na een half uur automatisch opgehoffen en dan kan je opnieuw proberen.

Bij je account kan je steeds je wachtwoord herstellen. Je krijgt dan een e-mail, op het adres dat wij van jou kregen toen je je account aangemaakt hebt, om een nieuw wachtwoord te kiezen. Als dat niet lukt, neem dan even contact op met ons.

Soms komen onze e-mails in je spambox terecht, kijk dus eerst daar even. Voeg ons adres ook zeker even toe aan je lijst met veilig afzenders zodat dit niet meer kan gebeuren.

Als je daar de mail niet terugvind, dan stuur je ons even een berichtje via het contactformulier of via hallo@mafspirit.com. Wij kunnen je steeds een nieuw wachtwoord bezorgen als dat nodig is.

We bieden op onze webshop soms een MAF product aan als een pre-order (voorverkoop),  voor een beperkte tijd, meestal 1 maand. Als we na deze periode minstens het vooropgestelde aantal pre-orders hebben gerealiseerd dan zetten we de bestelling door bij onze leverancier. Zodra we de producten geleverd krijgen brengen we de kopers op de hoogte en ontvangen ze bij het eerstvolgende bezoek hun MAF product. Mocht er een overschot zijn van de levering dan wordt deze gewoon in de webshop aangeboden nadien. Wanneer we niet aan het vooropgestelde aantal pre-orders geraken binnen de periode dan gaat de bestelling bij de leverancier niet door en wordt het geld teruggestort op de rekeningen van de mensen die een pre-order deden.

Voor sommige evenementen werken  we soms met Early bird boekingen. Het gaat dan over een beperkt aantal plaatsen die ook maar tot een bepaalde datum te boeken zijn. Mensen die vroeg boeken helpen ons om de initiële kosten te dekken en de planning te borgen en worden hierdoor beloond met een leuke korting. 

Wanneer je een boeking doet krijg je steeds een mail ter bevestiging van je boeking, én een mail ter bevestiging van betaling. Wanneer je deze mails niet ontvangen hebt (ook niet in je spam) dan ben je niet ingeschreven en heb je ook niets betaald. Hou deze mail steeds goed bij tot aan het event want dit is je bewijs dat je geboekt hebt en bevat tevens een link om je boeking te annuleren mocht dat nodig zijn.
 
Mogelijk heb je niet het volledige boekingsproces doorlopen. Gewoon even opnieuw doen en volledig volgen, dus onderaan bij je winkelmand  op de grote knop "Verder naar afrekenen" drukken, totdat je bevestiging krijgt.

Wanneer er een les niet doorgaat dan wordt deze van het kalender gehaald.

Tijdens het boeken van een sessie zijn bepaalde handelingen niet mogelijk via een beperkt aantal type van smartphones (meestal oudere modellen). 

Als dat niet lukt, probeer het even via een vaste computer. Als dat niet werkt, stuur ons dan gerust een mail en dan kijken we even mee hoe we je kunnen verder helpen.

Algemeen

  1. Een workshop heeft een eenmalig karakter en duurt doorgaans 2,5u. Een workshop vindt meestal op een zaterdag of zondag plaats en heeft een bepaald thema. YTB workshops hebben meer diepgang en zijn therapeutisch onderbouwd.
  2. Een reeks is een korte lessenreeks waar het volledige bedrag op voorhand betaald wordt. Ook hier werken we vaak met een thema of een doelgroep.
  3. Wekelijkse lessen zijn herhalend, op vaste dagen waar ieder op zijn of haar eigen tempo groeit in het yoga gebeuren.

Yoga is de verbinding van lichaam, geest en ademhaling door middel van een reeks geleide houdingen en opeenvolgende oefeningen. Yoga bevordert het lichaamsbewustzijn en verbetert kracht, flexibiliteit en evenwicht. Er zijn vele soorten yoga, elk met een andere focus en voordelen, maar de meeste draaien om het centrale idee van het verbinden van lichaam, geest en ademhaling.

Je draagt best sportieve kledij waarin je kan zweten. Zorg dat de kledij niet te wijd zit zodat ze je beweging niet hindert en dat de docente jouw houding goed kan volgen. De lessen gaan door op blote voeten. Indien je dit liever niet doet, kun je ook je sokken aanhouden.

Dat kan zeker. Om een factuur te ontvangen neem je gewoon even contact met ons op zodat we daarvoor kunnen zorgen.

Ouder-kind yoga bieden we  sporadisch aan als een workshop. Een individueel contactmoment met ouder-kind is ook steeds mogelijk.

We bieden momenteel geen vakantiekampen of schoolyoga aan. Deze beslissing laat ons toe om het YTB concept verder uit te bouwen.

Individueel contactmoment/therapie

Ja, dat kan. Je kan een afspraak maken via de therapiepraktijk. De zoomlink wordt je dan doorgemaild.

YTB®

YTB® is het kwaliteitslabel van MAF Spirit en staat voor Yoga-Therapy-Breathing.

Meer uitleg vind je hier.

YTB® is een kwaliteitslabel waar MAF spirit borg voor staat. Om die kwaliteit te garanderen willen we zeker zijn dat onze coaches de methodologie volledig beheersen en up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Om die reden hebben we gekozen voor een model waarbij de YTB® coach om de 2 jaar een module  YTB® refresh volgt die 2 lesdagen inhoudt. Eens die succesvol afgerond wordt is het diploma weer 2 jaar geldig. 

Wekelijkse yoga

We zijn gestopt met het aanbieden van beurtenkaarten.

Bestaande digitale beurtenkaarten blijven geldig tot hun vervaldatum.

Papieren beurtenkaarten werden in 2020 gedigitaliseerd.

We bieden geen gratis lessen aan.

Kom gerust eens proberen of de wekelijkse yogalessen iets voor jou zijn. Je kan een losse les boeken via Agenda aan het standaard tarief. 

Dat kan zeker, maar raadpleeg altijd eerst je huisarts. 

Laat dit ook weten aan de docente zodat ze jouw houdingen kan aanpassen.

Tijdens de zwangerschap kan yoga je lichaam de nodige kracht, openheid en ontspanning geven. Wel zal je veel oefeningen moeten aanpassen aan je veranderende lichaam.

Op dit moment is het goed om niet alle vormen van Yoga te ambiëren. Het is nu belangrijk dat jij op een fijne manier Yoga en zwangerschap kan combineren in een rustige flow met eenvoudige houdingen. 

Wij raden je dan hier ook de Relax & Restore Yoga of de slowflow aan!

Doe je regelmatig aan Yoga? Dan kun je gewoon naar je normale lessen blijven gaan. Overleg wel even met de docent of je bepaalde oefeningen misschien anders of niet moet doen tijdens de les.

Dat kan zeker, maar raadpleeg altijd eerst je huisarts.

Laat dit ook weten aan de docente zodat ze jouw houdingen kan aanpassen.

De wekelijkse yogalessen zijn vanaf 16 jaar. Kijk gerust bij MAF  on the road, mogelijk zit er daar een ouder-kind workshop tussen. Een individueel contactmoment met ouder-kind is ook steeds mogelijk.

In Gent breng je best je eigen materiaal mee. 

In Merelbeke hebben wij materiaal ter beschikking op de locatie BKO maar voel je daar ook vrij om je eigen materiaal mee te brengen. Op locatie in de Bergbosstraat is er ook geen materiaal ter beschikking.

Als we het indelen van laag naar hoog zou het er zo uitzien:

  1. Relax & Restore Yoga
  2. Slow Flow
  3. Pralaya Flow, Yogaflow

Hiervoor kijk je best even op de pagina van de wekelijkse lessen zelf. Daar houden we de locaties steeds up to date.

We vragen je om steeds te boeken als je wil deelnemen. De bevestigingsmail van de boeking telt als je bewijsje.

Als je langskomt zonder eerst te boeken, dan loop je kans dat er geen plaatsje voor je vrij is, en zal helaas weer moeten vertrekken. Bovendien bepaalt het aantal inschrijvingen of een les zal doorgaan of niet.

Dat kan inderdaad. Tijdens het boeken kan je steeds de keuze maken of je live naar de les komt, dan wel of je ze online wil volgen.

Je kan een boeking van een wekelijkse les steeds annuleren. Dat doe je eenvoudigweg via de link die in de bevestigingsmail van je boeking staat. Als dat niet lukt dan kan je een e-mail te sturen naar hallo@mafspirit.com.

Je kan in aanmerking komen voor terugbetaling van een geannuleerde sessie. Momenteel is dat bij annulatie minimaal 6 uur voor de start van de les, maar kijk steeds in de actuele algemene voorwaarden als je zeker wil zijn.

Annulaties worden steeds bekeken na het event zelf. Wanneer je in aanmerking komt voor terugbetaling van een geannuleerde sessie wordt dat tegoed terug op je beurtenkaart gezet, of krijg je een vervangende tegoedbon in geval dat dit zonder beurtenkaart geboekt werd.

Als je niet in aanmerking komt voor een tegoed dan wordt het bedrag van je reservatie ingehouden. Dit doen we enerzijds om de plaatsen te kunnen vrijwaren voor wie aanwezig kan zijn en anderzijds omdat we aan de hand van het aantal inschrijvingen bepalen of een les doorgaat en de locatie gehuurd moet worden.

Momenteel kom je in aanmerking voor een tegoed bij annulatie minimaal 6 uur voor de start van de les, maar kijk steeds in de actuele algemene voorwaarden als je zeker wil zijn.

Heb je ondanks onze geweldige FAQ toch nog vragen?

Tel. 0470 79 73 40
e-mail: hallo@mafspirit.com

"MAF gaf me letterlijk en figuurlijk terug vrijheid om diep te ademen, gaf me enorm veel mildheid, rust en gewoon content zijn in het nu."

Annelies V.D.M.