(m)af de creatieve droomfabriek VZW

The soul is healed by being with children.

Organisator van Vakantiekampen voor kinderen van 6-12 jaar.

(m)af de creatieve droomfabriek VZW heeft als doel het organiseren van vakantiekampen. Onze kampen zijn uniek en focussen zich op het welzijn van de kinderen. De kampen zijn therapeutisch onderbouwd en wij volgen hier het YTB principe. Tijdens de kampen ontvangen de kinderen yogalessen en kunnen ze zich uitleven in creatief therapeutisch onderbouwde opdrachten. Verbinding met het lichaam en het goed gevoel staan centraal tijdens alle kampmomenten.

De vakantiekampen van (m)af de creatieve droomfabriek VZW staan open voor alle kinderen van 6-12 jaar en zijn ondertussen een vaste waarde bij MAF Spirit. (m)af de creatieve droomfabriek VZW organiseert namelijk al meer dan 8 jaar kampjes op verschillende locaties.

Emma L.
Lees verder
"Mijn kinderen genieten van de kampjes omdat ze mogen kliederen en de perfectie loslaten."
Nimf De Bruycker
Nimf De Bruycker
Lees verder
"Ons Poppemie vond het geweldig om bij jullie op kamp te komen! Ze voelde zich echt thuis en door de vele ouderkindyoga sessies die we eraan vooraf hadden gedaan was het voor haar dubbel en dik genieten! Wij kijken al uit naar de volgende!! Merci!! Xx"
Inne Devos
Inne Devos
Lees verder
"Onze kinderen vonden het kampje weer geweldig. Ze voelen zich "thuis" en vinden de activiteiten zeer leuk! De medewerkers van maf zijn erg warme mensen die de kinderen toelaten zich van hun mooiste kant te laten zien. Heel tof!"
Joke De Wulf
Joke De Wulf
Lees verder
"Mijn zoon kijkt maandelijks reikhalzend uit naar de ouderkindyoga. We genieten samen met volle teugen. Ook de dagkampjes voor kleuters vindt hij geweldig. Dankjewel Mariam en co!
5 sterren"
Previous
Next