MAF Spirit BV

Life begins at the end of the comfort zone 💋

Organisator van wekelijkse Yogalessen, Workshops, YTB® opleidingen, Intuïtief lopen, Ouder-kind yoga momenten, Schoolyoga en MAF on the road.

MAF is een internationaal georiënteerde organisatie met een focus op zelfontplooiing en spiritualiteit.

MAF Spirit is gegroeid vanuit de behoefte om een mooiere wereld te creëren, een wereld waar zelfzorg en innerlijke groei centraal staan.

De activiteiten die MAF Spirit wekelijks en maandelijks aanbiedt richten zich op mensen die op zoek zijn naar beweging en een gezondere levensstijl. Wij brengen beweging in het lichaam, de geest en de ziel.

MAF Spirit richt zich op mensen die aan zelfontplooiing willen doen, zichzelf beter willen leren kennen, mentaal en fysiek sterker en veerkrachtiger willen worden en bewuster in het leven willen staan. Wij geloven erin dat je niet ver hoeft te zoeken naar geluk en vrede. Het zit in onszelf en precies dat willen wij wakker maken.

We bieden gerichte handvatten op maat voor jong en oud, variërend van groepslessen voor volwassen en kinderen tot therapiesessies, workshops, retreats, online tools, opleidingen en vakantiekampen.

De technieken die we aanbieden zijn duurzaam, professioneel en toepasbaar in het dagelijkse leven van de mens.

Met een open mind en hart inspireren wij reeds meer dan 10 jaar mensen van alle leeftijden. Verbondenheid, transparantie en authenticiteit zijn maar enkele kernwaarden van de organisatie.Je vindt ze dan ook terug je in elke activiteit die MAF Spirit aanbiedt.

Bij MAF Spirit kom je zelf thuis en thuis bij jezelf.

Els & Lise
Lees verder
"MAF Spirit is voor mijn dochter en mij volledig jezelf kunnen zijn, gelukkig en relaxed."
Katherine Steurbaut
Katherine Steurbaut
Lees verder
"Een plaats waar alles mag en niets moet, een plaats om te ontspannen, te dromen, te genieten. Dat is MAF. Professionele begeleiding en de juiste ondersteuning maken het plaatje compleet! Een welgemeende dankjewel voor alle aangename yoga- en andere momenten aan het ganse Maf-team!"
Previous
Next