Mariam

Hallo en Namasté! Laat ik even mezelf voorstellen.

Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb in Gent mijn eigen therapiepraktijk en ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

MAF Spirit is begonnen vanuit een diepe hartenwens om mensen in contact te brengen met zichzelf en ze uit te nodigen om het geluk van binnen op te zoeken en vanuit daar te groeien.

Met MAF Spirit wil ik een veilige plek creëren waar iedereen zichzelf mag zijn, en dit voor jong en oud, mijn aanpak is holistisch en spiritueel getint.

Mijn rol is om je aan te moedigen om laagje per laagje dieper te gaan, je aanmoedigen om voor jezelf te zorgen en met een glimlach naar binnen te gaan. Mijn wens is om je te helpen je zoektocht niet als zwaar te ervaren en te genieten van de schoonheid die in je schuilt. De moeilijke momenten te omarmen en herboren en lichter terug naar huis te gaan.

Ik geniet van het lesgeven en de mensen die ik via mijn werk mag ontmoeten. Ik ben zeer dankbaar dat ik elke dag opnieuw de kans krijg om te creëren en te mogen doen wat ik graag doe.

Naast MAF Spirit vind je mij buiten in de natuur of in de bruisende stad. Ik ben graag alleen en tegelijkertijd omring ik me ook graag met mensen. Ik doe graag meerdere dingen, liefst tegelijk of na elkaar, dit vertaalt zich dan ook in mijn werk.
Je vindt me vaak naast of op het water.

Relevante opleidingen

Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd rond uiteenlopende thema's.

Enkele daarvan zijn:

Ik begeleid mijn yogini’s en cliënten op een persoonlijke maar professionele manier. Ik geef veel van mezelf, durf me kwetsbaar opstellen om cliënten op die manier mee te nemen in mijn expertise, maar ik tracht ook duidelijk te maken dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar genezing.

Trust the process and join me on the mat!

Eure Mariam 💋

Iedereen is anders en iedereen heeft een eigen ‘formule’ tot zelfontplooiing die hij of zij onder mijn begeleiding zal vinden.
Mijn lat ligt hoog, maar ik volg altijd het pad van empathie en mededogen.

Alles wat ik leer geef ik hierbij door, ook in mijn opleidingen die door de jaren heen steeds uitgebreider werden.

Ps. Wil je zelf met mensen aan de slag gaan? Tijdens de opleiding YTB® coach deel ik graag met jullie mijn kennis en kun je achteraf zelf met de YTB® tools werken als coach.

"Een yogasessie bij Mariam is puur energietanken en tegelijkertijd rust ervaren. De tools die je er leert hebben ook zoveel effect op je leven buiten de lessen zonder echt ingrijpende dingen te doen. Echt een aanrader!"

Eefje C.