Ouder-kind yoga

There are two things we should give our children: one is roots and the other is wings.

Tijdens de Ouder-kind yoga brengen wij tijd met elkaar door en leren wij onstpannen en plezier maken. Niets moet, alles kan!

Samen Yoga doen en met elkaar in verbinding gaan versterkt de band tussen ouder en kind. Tijdens de lessen volgen meditaties, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, yogaspelletjes massagemomenten en creatieve uitbarstingen elkaar op.

Er is geen yogaervaring vereist voor deze fantastische WIJ momenten!

Jill W.
Lees verder
"De ouderkindyoga is ONS momentje in het hier en nu. Wij genieten er telkens opnieuw van!"
Joke De Wulf
Joke De Wulf
Lees verder
"Mijn zoon kijkt maandelijks reikhalzend uit naar de ouderkindyoga. We genieten samen met volle teugen. Ook de dagkampjes voor kleuters vindt hij geweldig. Dankjewel Mariam en co!"
Barbara Bastiaens
Barbara Bastiaens
Lees verder
"Bedankt Mary om ons te laten proeven van ouder/kindyoga! Norah heeft er super van genoten en het was een leuke, intense ervaring!!! �"
Joke Loncke
Joke Loncke
Lees verder
"Yoga met Mariam is een echte aanrader! Ik volgde ouder-kindyoga met zoontje van 4 jaar en die heeft er intens van genoten. Echt op maat van het kind, rekening houdend met wat elk kind ziet zitten om te doen. Weken later hoorde ik hem tijdens het spelen plots zingen "I am happy, I am good..." , wat fijn dat er wat tekst bleef hangen, maar nog leuker was het warme gevoel dat we er beiden aan over hielden. Zelf volg ik regelmatig de slow flow yoga. Soms voelt het na een yoga-sessie precies of je een massage hebt gekregen, soms van je lichaam, soms van je ziel. De begeleidende muziek is echt een meerwaarde om te ontspannen. Ook in de groepslessen heeft Mariam oog voor het individu. Ze is een fijne madam en je voelt gewoon dat ze bakken ervaring heeft waardoor elke les anders is, maar toch telkens mooie momenten zijn waar je de kans krijgt even stil te staan en misschien ook wel vooruit te gaan."
Previous
Next
maart 2023
zondag 26 maart
Geen enkele gebeurtenis gevonden!