Schoolyoga

Every Child Is A Different Kind Of Flower, And All Together, Make This World A Beautiful Garden.

MAF Spirit geeft al meer dan 8 jaar yogalessen op scholen. De combinatie van beweging, bewustzijn en ademhaling helpt de kinderen om de nodige rust in het lichaam en hoofd te creëren.

Tijdens de les leren de kinderen verschillende yogahoudingen en hoe ze deze kunnen combineren. Ze worden aangemoedigd om de houdingen thuis toe te passen, bijvoorbeeld de avond voor een belangrijke toets of tussen het huiswerk door. Een kind ontwikkelt zich spelenderwijs, het vermogen om zichzelf te ontdekken en uit te drukken, om na te denken en om zich te verbinden met de wereld.

De kinderen mogen zijn wie ze zijn, iedereen is uniek en heeft zijn/haar kwaliteiten. Ze krijgen liefdevolle ondersteuning en erkenning voor wie ze zijn. De ademhalingstechnieken die Mariam als Ademhalingstherapeute aanbiedt, helpen de kinderen om rust te vinden in de storm. Haar unieke manier van werken en de gave om een ‘veilig kader’ te scheppen en de kinderen uit te nodigen alles los te laten, maakt haar lessen tot meer dan een yogales.

Ons concept is inmiddels door vele scholen geproefd en goedgekeurd. Bent u als school geïnteresseerd in ons concept? Neem dan zeker contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Luca E.7 jaar
Lees verder
"Als ik mijn ogen dicht doe zie ik de kriebels in mijn buik."
Geen enkele gebeurtenis gevonden!