Schoolyoga

Every Child Is A Different Kind Of Flower, And All Together, Make This World A Beautiful Garden.

Schoolyoga

MAF Spirit geeft reeds meer dan 8 jaar yoga op scholen. De combinatie van beweging, bewustwording en ademhaling helpt de kinderen om de nodige rust te creëren in het lichaam en het hoofd. De kinderen leren tijdens de les verschillende yogahoudingen en hoe deze te combineren. Ze worden aangemoedigd om de houdingen ook thuis toe te passen, bijvoorbeeld de avond vòòr een belangrijke toets of tussen het huiswerk door.

Een kind ontwikkelt door middel van het spel, het vermogen zichzelf te ontdekken en uit te drukken, er over na te denken en zich met de wereld te verbinden. De kinderen mogen zijn wie ze zijn, een ieder is uniek en heeft zijn/ haar kwaliteiten. Ze ontvangen liefdevolle ondersteuning en erkenning voor wie ze zijn.

De ademhalingstechnieken die Mariam als Ademtherapeute aanreikt helpt de kinderen om de rust te vinden in de storm. Haar unieke manier van werken en de gave om overall een ‘veilig kader’ te creëren en de kinderen uit te nodigen om even alles los te laten, maakt van haar lessen meer dan een yogales.

Ons concept is ondertussen geproefd en goedgekeurd door heel veel scholen. Hebben jullie als school interesse in ons concept?
Neem dan zeker contact op met ons, wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Scholen waar we momenteel actief zijn

  • GILKO Kloosterstraat Merelbeke
  • GILKO Bergwegel Merelbeke
  • GILKO Lemberge Merelbeke
  • KLIM Sint-Pieters Buiten Gent
  • Sint-Jozef Mere
"Als ik mijn ogen dicht doe zie ik de kriebels in mijn buik."

Luca E., 7 jaar

oktober 2021
dinsdag oktober 19
donderdag oktober 21
vrijdag oktober 22
maandag oktober 25
dinsdag oktober 26
donderdag oktober 28
november 2021
maandag november 8
dinsdag november 9
vrijdag november 12
Geen enkele gebeurtenis gevonden!
MEER LADEN