Demoles Yoga Therapy Breathing by UGO Relax

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum (eerstvolgende)

27 aug 2022

Tijd

16.00 - 16.45

Prijs

Free

YTB® is een Europees geregistreerd kwaliteitslabel van MAF Spirit en staat voor Yoga, Therapy en Breathing. De rode draad door de YTB®-ervaring is de ademhaling.

Waar je bij MAF Spirit laagdrempelig in contact komt met de Yoga Way of Life, vind je bij YTB® spirituele diepgang. YTB® faciliteert groei op menselijk en professioneel vlak.

Alle YTB®-activiteiten zijn therapeutisch onderbouwd en geven je de kans om diep contact te maken met de beste versie van jezelf. Ik creëer een veilige omgeving, waarin je diepgang vindt en transformatie realiseert.

Tijdens deze Demoles ervaar je de kracht van de YTB® workshops en nodigt Mariam je uit om door middel van Yogahoudingen, ademtechnieken en therapeutische tools op reis naar binnen te gaan.

“Each of us has such a unique flavor and story, everyone should grow from this.”

 

Wanneer: Op 27 augustus tijdens de opendeurdag van 16u00 tot 16u45

Waar: in de zaal bij UGO

Kostprijs: gratis

 

UGO Relax

Locatie

UGO Relax
Schoolstraat 7 – 2110 Wijnegem
Website
https://ugo-relax.be/contact/

Boeken

Demoles Yoga Therapy Breathing € 0
Beschikbare plaatsen: Geen limiet
Er is helaas geen plaats meer voor Demoles Yoga Therapy Breathing op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

UGO Relax

Organisator

UGO Relax
Phone
+32 484 29 57 67
Email
info@ugo-relax.be
Website
https://ugo-relax.be/