Intuïtief lopen op donderdag

Intuïtief lopen is een nieuwe vorm van lopen en is gebaseerd op het werk van Mariam El Guenaien waarbij we de combinatie maken van Yoga en lopen.

Hier staat het gevoelsmatige centraal en de bewustwording dat elk lichaam zijn eigen unieke formule heeft om sterker en leniger te worden.

Iedereen draagt zijn eigen verhalen en patronen mee en heeft andere behoeftes.

Tijdens de sessies reik ik jullie handvaten aan om nog meer vanuit de mildheid en zachtheid te bewegen.

Wij combineren ademhalingstechnieken uit verschillende stromingen met elkaar en gaan op zoek naar jouw formule om de energie optimaal te laten te stromen. De opwarming en cooldown zijn korte yogaoefeningen afgestemd op het thema en de groep.

Je wordt tijdens de sessies uitgenodigd om ook tussendoor letterlijk stil te staan, te voelen en te aarden zodat je na een klein moment van navoelen terug kunt beginnen.

Intuïtief lopen doen wij zonder doel, zonder het willen. Je leert ervoor te kiezen in plaats van te moeten. Tijdens het lopen kom je in contact met elke spier in je lichaam. Het lichaam is een uniek totaalconcept en zo is ook jouw proces een totaalconcept. Je leert de vrijheid in het lichaam te voelen en wij creëren een positieve mindset om met een glimlach ervoor te kiezen actief te worden en het lichaam lief te hebben.

Intuïtief lopen is voor iedereen toegankelijk, iedereen loopt op zijn eigen tempo.

Een losse sessie kost € 15 en is ideaal om eens van deze vorm te proeven. Als je van plan bent om meerdere lessen bij te wonen dan is een beurtenkaart uit de webshop voordeliger.

De dagen worden kouder en korter. Wij gaan van 28 oktober 2021 tot 1 maart 2022 in winterpauze.


Eerstvolgende datum

01 jul 2021

Prijs

€ 15,00
Hoofdzetel MAF Spirit

Plaats

Hoofdzetel MAF Spirit
Sint-Pietersaalststraat 107, 9000 Gent

Organisator

MAF Spirit BV