No nonsense Workshop (Sint-Amandsberg)

Datum (eerstvolgende)

07 mei 2023

Tijd

10.00 - 16.00

Mariam en Sophie slaan opnieuw de handen in elkaar met een dagje lekker eten, Yoga, Therapy and Breathing.

We beginnen de ochtend om 10 uur met een hartverwarmend hapje en uitleg over hoe voeding ons gemoed bepaalt en hoe de microben in onze darmen ons zelfs manipuleren om dingen te doen waar we geen zin in hebben (craving:-).

Daarna duikt Mariam dieper het lichaam en de liefde in; ons hart is groot en Mariam laat je via yoga- asanas openstellen voor zowel negatieve als positieve emoties. Weg met het hokjesdenken en hallo dualiteit, licht en donker, mannelijk en vrouwelijk, verdriet en vreugde! Het is allemaal aanwezig, dat wist Carl Yung ook al, sprak over subpersonen die elkaar aanvullen of tegenwerken en in deze les krijg je inzicht in hoe je die in evenwicht kunt brengen in dat grote hart van je!

Om even te bekomen krijg je een zuiverende thee en de tijd om je inzichten met elkaar te delen tot het eten klaar is en Sophie (die gelooft dat schaarste nonsens is) je aan haar overvloedige, kleurrijke, zero waste tafel uitnodigt.

Stilzitten na het eten is niet bevorderlijk dus we vliegen er onmiddellijk in met een workshop waar je zelf je vegan kaas (met een woordje uitleg over ambachtelijke versus bewerkte kaas) vol vitamines en mineralen leert maken die goed zijn voor hart-en bloedvaten.

Om af te sluiten leert Mariam jullie nog enkele tools (ademhaling en oefeningen ) die pijn of angst in zachtheid en liefde ombuigen die ook die verwarrende tegengestelde emoties en subpersonen integreren, en in harmonie laten samenleven.

We laten je niet naar huis gaan zonder een geschenkje (sowieso al lekkere kaas) maar dat blijft nog een verrassing!

Meebrengen:
♦ Plastic potje of bokaal voor de kaas
♦ Een foto van toen je een jaar of zes was
♦ Je (on)vrolijke zelve 😉
♦ Yoga -outfit

Duur: 10-16 uur

Boodschap van de dag: Via het hart ons leren openstellen en verder kijken dan wat we op school en door de maatschappij geleerd hebben, zowel over het lichaam als over voeding, meer leren voelen wat we zelf willen of nodig hebben en minder in het hoofd blijven hangen.

Cut the nonsense, open your Heart and see you soon,
Mariam & Sophie

Locatie

No Nonsense
grondwet laan 88, 9000 Sint-amandsberg

Boeken

No nonsense Workshop € 150
Available plaatsen: 8
Er is helaas geen plaats meer voor No nonsense Workshop op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden