Reeks: YTB® Trauma-gevoelige Yoga (Ekeren)

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Datum (eerstvolgende)

25 feb 2023

Tijd

10.00 - 12.00

Prijs

€ 160,00

De YTB® Workshops zijn altijd een combinatie van Yoga, Therapie en ademwerk. Tijdens deze reeks van 4 trauma-gevoelige workshops gaan wij dieper in op ons lichaam en geest.

Vanwege de positieve effecten op het zenuwstelsel speelt Yoga een belangrijke rol tijdens deze workshop. De sequenties bestaan meestal uit vijf of zes houdingen. Gecombineerd met diepe ademhaling en stilte, biedt het de mogelijkheid om elke sensatie te voelen en te verdragen.

Herstellende yogahoudingen kunnen ons gevoed en goed uitgerust door het verwerkingsproces begeleiden. Yoga heeft anti-verouderingsvoordelen doordat het stress drastisch vermindert, de stemming verbetert en bijdraagt aan een meer rustgevende slaap. De beoefening is echter heilzamer dan slaap, omdat het lichaam de kans krijgt om zijn energie weer aan te vullen en te genezen.

Jullie ontvangen tools om met grote en kleine trauma’s die opgeslagen zitten in het lichaam aan de slag te gaan. Aan hand van de adem, yogahoudingen en soms met middel van creatief materiaal creëren wij ankers om de oefeningen ook in het dagelijkse leven toe te passen. De workshops zijn therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien. Deze workshop staat open voor iedereen.

♦ Datum(s): zaterdagen 19/11/2022, 10/12/2022, 14/01/2023 en 25/02/2023, telkens van 10:00h tot 12:00h.
♦ Prijs: € 160 pp voor de reeks van 4 lessen, incl. water, thee, fruit en creatief materiaal. *
♦ Plaatsen: 5 **
♦ Leeftijd: 16+
♦ Locatie: Het bijgebouw – Ekeren
♦ Lesgeefster: Mariam El Guenaien

* De reeks wordt georganiseerd aan € 160 pp. Het missen van een sessie geeft geen recht op terugbetaling.
** Wanneer er minder dan 3 inschrijvingen zijn zal de reeks niet georganiseerd worden en worden de reeds ingeschreven deelnemers terugbetaald.
Het Bijgebouw

Locatie

Het Bijgebouw
De Beukelaerlaan 34, 2180 Ekeren

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

Organisator

(M)AF! De creatieve droomfabriek VZW
Email
mariam@mafspirit.com