Retreat: Yoga & Fun

Docent

  • Mariam
    Mariam
    Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

    Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

    Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.

We gaan het gewoon doen!
Een yogaretreat in Noord-Portugal, maar dan anders! De mensen willen ook gewoon eens ‘niets moeten’ en toch begeleid euh,… verwend en misschien zelfs verrast worden, aan de oceaan en in de stad… Met lekker eten en heel veel tips over gezonde voeding en het lichaam.

En waarom gaan we dit gewoon doen?
♦Omdat dit niet zomaar een yogaretreat is! Er zijn geen regels; we go with the flow. Niets moet en alles mag.
♦Omdat de nood groot is om even weg te zijn van alles en je door twee no nonsense professionals te laten opvangen, vijf dagen lang in een statig en ruim beach house vlak bij Porto!
♦Je leert je unieke lichaam kennen, en wat het nodig heeft. Je gaat je geest en lichaam met elkaar connecteren en rust vinden. Mariam dompelt je onder in die heerlijke, innerlijke wereld waarvan je zelf de teugels in handen hebt. Zij is je gids en raadgever.
♦Food for the mood! Al ooit eens drie maal per dag verwend geweest met biologische en gezonde voeding? ’s Ochtends geplukt en overdag op je bord, stel je voor! Elke dag krijg je minstens 30 verschillende ingrediënten voorgeschoteld die niet enkel je lichaam, maar ook je gemoed blij maken. En je hoeft helemaal niets te doen! Je krijgt heel veel tips over gezonde voeding en gewoontes tijdens een masterclass van Sophie. Misschien aan het strand, misschien in hartje Porto, afhankelijk van de flow!
♦Omdat je vlak bij de oceaan logeert, aan een vissersdorpje.
♦Omdat je twee professionals een beetje maf zijn en je ook gewoon laten zijn, maar toch een manier vinden om je grenzen te stellen. Beiden kan, ja ja! Fancy diner in Porto, zonder legging en mét je mooiste outfit because it’s your time to shine!
♦Extra verrassende yogasessie van Mariam waar we onszelf vooral niet te serieus leren nemen.
♦Omdat je er gewoon tien jaar jonger gaat uitzien en we weten niet hoeveel mooie, ahum… energie gaat aantrekken!
♦Omdat we je willen verrassen.

Wie zit in je team?

Mariam
Mariam is niet zomaar een yoga teacher, ze heeft al meer dan tien jaar ervaring in verschillende yogatakken die ze afhankelijk van de sfeer door elkaar gebruikt. Ze ontwikkelde haar eigen methodiek in traumatherapie en is elke dag steeds krachtiger in mensen helpen genezen door zichzelf te laten ontdekken.
Haar lessen zijn kwetsbaar en tegelijk confronterend, zacht maar ook niet blind voor wat onder de huid sluimert. Ze praat over eigen ervaringen, is speels en ambitieus en helpt jou je rationele verstand te verliezen zodat je tijdens deze Portugese dagen jezelf ontdekt of alles kan loslaten. Mariam is de bezielster van MAF Spirit in Gent, een veilige plek voor yoga, therapie en ademwerk.
Haar troef: ze is je persoonlijke witte healer die met goede energie werkt en je uit je comfortzone haalt zonder dat je het doorhebt.
Meer info over Mariam: Mariam – MAF Spirit
“First I do the yoga, then I do the things.”

 

Sophie
Is auteur van het boek Weg van Portugal en kocht vier jaar geleden met haar man een verlaten boerderij in Romariz. Ze kookt in Porto met groenten uit haar eigen tuin en is gefocust op alles wat met gezonde voeding en gewoontes te maken heeft. Ze is geen ochtendmens en zal het nooit worden, maar kan wel lekkere, overvloedige en gezonde ontbijtjes verzinnen. Tegen de avond bloeit ze volledig open en maakt ze gerechten vol kleur, ingrediënten, voedingsstoffen en verrassende combinaties.
Laat ons weten als je eventuele voedselintoleranties hebt!
Haar troef: het aangename aan het nuttige koppelen.
Meer info via Instagram onder Sophie_Siersack.
“Back to basics en via voeding, mensen en de natuur opnieuw connecteren met diegene die je was voor de wereld je zei hoe je je moet gedragen, dat is wat telt voor me.”

Wat is inbegrepen?
♦Airport pick up.
♦Vier overnachtingen in een statig beach house met grote tuin, groot genoeg om je even af te zonderen indien nodig. Je deelt een ruime kamer met één kamergenoot.
♦Er is één kamer met een dubbel bed, voor een koppel of een stel goede vriendinnen! De vier andere kamers hebben twee bedden.
♦Drie heerlijke vegetarische/ vegan maaltijden per dag
♦Citytrip met dinner op mooie locatie
♦Twee yogasessies per dag
♦Masterclass gezonde voeding en gewoontes
♦Elke dag versgemaakte limonade, thee, koffie, gearomatiseerd water
♦Alvast één verrassing die we niet kunnen verzwijgen: therapeutische massage, whoop, whoop!
♦De vrijheid om te doen wat je wilt

Prijs

Early bird boeking (geldig voor boekingen tot en met 20 juli): € 850 pp
Normale boeking: € 950 pp

Extra info
♦Porto airport: is een halfuurtje rijden van Granja. Een chauffeur waar Sophie regelmatig mee samenwerkt pikt je op zodat je op Portugese grond niet al te veel moet nadenken over logistieke
zaken!
♦Granja: een kustdorpje met restaurantjes en heel statige huizen. Het strand kreeg een blauwe vlagen wordt daarmee erkend voor zijn inspanningen omtrent duurzaamheid, kwaliteit van het water en
educatie en afvalpreventie.
♦Weer: De nazomers in Portugal zijn mooi en niet zo warm als tijdens de zomer. De temperatuur in die periode is gemiddeld 20 graden.
♦Welkom: Zaterdag vanaf 18u welkom voor een gezonde aperitief, yoga en avondmaal.

Opgelet: Plaatsen zijn beperkt en deze mooie locatie biedt geen annuleringsvoorwaarden aan. Om die reden kunnen we geen terugbetaling doen indien je jouw inschrijving zelf annuleert, ongeacht de reden. Dat is een strikte afspraak waar we helaas niet onderuit kunnen.

Datum (eerstvolgende)

24 - 28 sep 2022
Voorbij.

Prijs

€ 950,00
Retreat 2022 najaar - Granja, Portugal

Locatie

Retreat 2022 najaar - Granja, Portugal