Workshop (dag): Yoga.Therapy.Breathing

The event is finished.

Datum (eerstvolgende)

14 mei 2022
Voorbij.

Tijd

10.00 - 18.00

Prijs

€ 150,00

Ga met ons mee op een reis naar het innerlijke landschap en dit op een prachtige locatie. Door middel van ademhaling, yoga en therapeutische oefeningen, brengt Mariam je naar een dieper begrip van wie je bent. Deze unieke workshop vindt plaats op een buitengewone locatie in Gent.

Ga je met ons mee op reis in de Sint-Coleta kerk in het zuiden van Gent?

Mariam is de oprichtster van MAF Spirit en YTB®, ze is Duitse van nationaliteit en woont al bijna 20 jaar in België. Ze is yogalerares en therapeute met een eigen therapiepraktijk in Gent, waar ze zich specialiseert in creatieve therapie, ademtherapie, yogatherapie, traumaverwerking en andere interessante stromingen. Mariam geeft wekelijks yogalessen en organiseert verschillende interessante workshops met MAF op verplaatsing.

Ga mee met Mariam en leer hoe je kunt genieten van de dans tussen controle en overgave!

Programma:

→ Stilte meditatie – De kracht van stilte

→ Yoga Flow met een vleugje Ademtherapie – Leren in de intense flow de rust te vinden en zich over te geven aan de muziek, de houdingen die elkaar opvolgen en de ademhaling.

→ Slow Flow  Yoga – Het lichaam voelen, de oefening intens beleven en hierdoor de fysieke sensaties ervaren, brengt de aandacht van de geest naar het hier en nu.

→ Lunchpauze – een heerlijk voedende en aardende lunch.

→ Stilte meditatie – De kracht van stilte na de lunch.

→ Rebirthing en meer – Rebirthing technieken die ons naar plaatsen brengen waar we in contact komen met een dieper niveau van het zelf in combinatie met andere krachtige ademhalingsoefeningen. Het laat ons  in contact komen met ons innerlijke kind en het verhaal erachter.

→ Trauma Sensitive Yoga – De sequenties bestaan meestal uit vijf of zes houdingen. Gecombineerd met diepe ademhaling en stilte, biedt het de mogelijkheid om elke sensatie te voelen en te verdragen. Het is een innovatieve reeks oefeningen die het lichaam helpen bij het loslaten van diepe spier patronen van stress, spanning en trauma.

→ Creatieve Therapie – Door het gebruik van creatieve therapie technieken geven we alles wat we gedurende de dag hebben meegemaakt een plaats en maken we het innerlijke verhaal tastbaar om dit als anker te gebruiken om verder te groeien naar de beste versie van onszelf.

→ Let’s dance and free yourself – We genieten van een afterparty met een DJ die ons uitnodigt om alles verder los te laten om uiteindelijk met een gevoel van vrijheid naar huis te gaan

Dit alles gaat door op een unieke plek in het zuiden van Gent. Sint-Coleta Kerk is een ontwijde kerk die ons uitnodigt om nog dieper in process te gaan tijdens het ontdekken van onszelf. 

Sint-Coletakerk

Locatie

Sint-Coletakerk
Sint-Coletastraat 10, 9000 Gent
Website
https://www.sintcoleta.be/

Docent

  • Mariam
    Mariam
    Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

    Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

    Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.