Workshop: Op adem komen (Merelbeke)

Datum (eerstvolgende)

01 apr 2023

Tijd

10.00 - 12.00

Ademhaling is een essentieel onderdeel van ons bestaan. Het is de meest basale functie van ons lichaam en we doen het onbewust. Maar hoe bewust ben jij van je eigen adempatroon? Hoe vaak sta jij stil bij de manier waarop je ademt en welke invloed dat heeft op je fysieke, emotionele en mentale welzijn?

In deze workshop ‘Op adem komen’ staan ademtechnieken uit verschillende stromingen centraal. Daarnaast zullen er ook relaxatieoefeningen worden gegeven om lichaam en geest te ontspannen. Door deze technieken te beoefenen, kan je leren om bewust en diep te ademen, wat kan helpen om stress te verminderen, je energie te verhogen en je algemene welzijn te verbeteren.

Tijdens de workshop leer je meer over je eigen adempatroon en krijg je handvatten om bewuster te ademen. Er wordt aandacht besteed aan de invloed van stress op onze ademhaling en hoe je met ademhalingsoefeningen stress kan verminderen. Ook zal er aandacht worden besteed aan de fysieke aspecten van ademen, zoals de anatomie van de ademhalingsspieren en het belang van een goede houding.

Na de workshop ga je naar huis met fijne tools en oefeningen om in het dagelijks leven toe te passen. Dit kan bijvoorbeeld helpen om beter te slapen, meer energie te hebben gedurende de dag en om stress te verminderen.

Kortom, deze workshop is geschikt voor iedereen die wil leren om bewuster te ademen en meer rust en ontspanning wil ervaren in het dagelijks leven. Kom langs en ontdek hoe ademhaling een krachtig instrument kan zijn voor een gezonder en gelukkiger leven.

BKO sportzaal 1e verdieping

Locatie

BKO sportzaal 1e verdieping
Zwijnaardsesteenweg 6a, 9820 Merelbeke

Boeken

Workshop: Op adem komen € 45
Available plaatsen: 13
Er is helaas geen plaats meer voor Workshop: Op adem komen op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.