Workshop: XXL Restore & Relax (Merelbeke)

The event is finished.

Datum (eerstvolgende)

05 nov 2022
Voorbij.

Tijd

10.00 - 12.30

Prijs

€ 45,00

Een XXL Restore & Relax moment betekent tijd nemen helemaal voor jezelf… Om te weten wat belangrijk is voor jou en weer in contact te komen met jezelf, heb je rust en ruimte nodig. Tijdens een XXL-Restore & Relax moment zijn bijna alle houdingen zittend of liggend en maken we gebruik van blokken en grote bolsters (kussens) om het lichaam extra te ondersteunen en te openen. De houdingen worden langer vastgehouden om lichaam en mindset uit te nodigen in het hier en nu te komen. Hierdoor ga je een heerlijk ontspannen gevoel ervaren. Het is een uitnodiging van thuiskomen in je eigen lichaam.

Tijdens de houdingen maken we gebruik van ademhalingstechnieken, geleide meditaties en visualisaties om dieper in contact te komen met onszelf. Dit leert ons de diepe rust die wij heel diep van binnen bezitten te kunnen oproepen en ons te bevrijden van stress en belemmerende gedachten.

Na deze workshop ga je herboren; met een glimlach en met fijne tools terug naar huis.

Join the journey!

 

♦ Datum(s): 05/11/2022 en 28/01/2023, telkens van 10:00h tot 12:30h.
♦ Prijs: € 45,00
♦ Plaatsen: 24
♦ Leeftijd: 16+
♦ Locatie: Merelbeke BKO

BKO sportzaal 1e verdieping

Locatie

BKO sportzaal 1e verdieping
Zwijnaardsesteenweg 6a, 9820 Merelbeke

Docent

  • Mariam
    Mariam
    Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

    Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

    Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.