Workshop voor beginners: YTB(R) Alle begin is Yoga! (Gent)

Datum (eerstvolgende)

18 jun 2023

Tijd

10.00 - 12.00
Welkom bij de YTB® Workshop “Alle begin is Yoga!” – dé workshop voor iedereen die wil beginnen met yoga. Yoga is een oude praktijk die je helpt om je lichaam en geest te verbinden en te ontspannen. Maar als beginner kan yoga een beetje intimiderend zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij deze workshop op de planning, om jou te helpen bij het leren van de basisbeginselen van yoga.

Tijdens deze workshop ontvang je informatie over de basishoudingen en basis ademtechnieken. We laten je zien hoe je de houdingen kunt combineren met je ademhaling en geven je tips voor wat wel en niet werkt. Ook geven we je advies over welke vorm van yoga het beste bij jou past – zacht en intens, yin en yang, er is voor elk wat wils.

Wat is Yoga eigenlijk? Yoga is een oude praktijk uit India die gericht is op het verbinden van lichaam, geest en ziel. Het beoefenen van yoga kan je helpen om stress te verminderen, je flexibiliteit te verbeteren en je algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Als beginner is het belangrijk om te onthouden dat yoga geen wedstrijd is. Het gaat er niet om wie het beste is in het uitvoeren van een bepaalde houding. Het gaat erom dat je luistert naar je lichaam en leert wat het nodig heeft. Dat betekent dat je soms misschien de houding moet aanpassen, of dat je sommige houdingen helemaal moet overslaan.

We hopen dat deze workshop je zal helpen om de basis van yoga te leren kennen, en dat je er inspiratie uit kunt halen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, er is altijd iets nieuws te ontdekken in de wereld van yoga. Dus adem diep in en begin je reis naar een gezonder, gelukkiger leven met “Alle begin is Yoga!”

Van harte welkom in de knusse tuin van Gwen, bij regen gaat deze workshop binnen door.

♦ Datum(s): 18.06.2023, van 10:00h tot 12:00h.
♦ Prijs: € 45,00 incl. thee, water
♦ Plaatsen: 10
♦ Minimum aantal deelnemers: 5
♦ Locatie: Gwens tuin, De pintelaan Gent
♦ Materiaal zelf meebrengen!

De tuin van Gwen

Locatie

De tuin van Gwen
De Pintelaan 247 , 9000 Gent

Boeken

Workshop voor beginners: YTB(R) Alle begin is Yoga! € 45
Available plaatsen: 10
Er is helaas geen plaats meer voor Workshop voor beginners: YTB(R) Alle begin is Yoga! op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.