Workshop: YTB® Stressless (Merelbeke)

Datum (eerstvolgende)

22 apr 2023

Tijd

10.00 - 12.00

Welkom bij onze YTB® Stressless Workshop, waar je echt tot jezelf kunt komen. Met de steun van yoga hulpmiddelen zoals kussens, bolsters en dekens, ontdek je de kracht van het vertragen in je yogahoudingen.

Deze techniek is ontworpen om je zenuwstelsel te kalmeren en de energie van je lichaam te herstellen door middel van een gecontroleerde ademhaling en voornamelijk op de grond gebaseerde yoga oefeningen. Onze YTB® practice legt de nadruk op ontspanning, met muziek, ademhaling, concentratie op de zintuigen en het langdurig vasthouden van houdingen.

Tijdens de  YTB® Stressless Yoga Workshop geven we prioriteit aan gebieden van het lichaam die onder stress staan en werken we aan het ontspannen van de geest. Onze workshop is toegankelijk voor iedereen die op een matje kan zitten of liggen. Als je fysieke beperkingen hebt, last hebt van burn-out, bore-out, of een andere aandoening die intensieve lichaamsbeweging uitdagend maakt, is deze workshop een perfecte keuze voor jou.

Doe met ons mee en ervaar de kracht van vertragen en de tijd nemen om je op een dieper niveau met jezelf te verbinden. Laat ons je begeleiden op je reis naar meer ontspanning, verjonging en een gezondere jij.

♦ Datum(s): 22.04.2023, van 10:00h tot 12:00h.
♦ Prijs: € 45,00
♦ Plaatsen: 20
♦ Minimum aantal deelnemers: 5
♦ Leeftijd: 16+
♦ Locatie: BKO, eerste verdieping. Zwijnaardsesteenweg 6a, 9820 Merelbeke
BKO sportzaal 1e verdieping

Locatie

BKO sportzaal 1e verdieping
Zwijnaardsesteenweg 6a, 9820 Merelbeke

Boeken

Workshop: YTB® Stressless € 45
Available plaatsen: 18
Er is helaas geen plaats meer voor Workshop: YTB® Stressless op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.