Workshop: YTB® Trauma-gevoelige Yoga (Gent)

The event is finished.

Datum (eerstvolgende)

09 sep 2022
Voorbij.

Tijd

09.30 - 12.00

Prijs

€ 55,00

De YTB® Workshops zijn altijd een combinatie van Yoga, Therapie en ademwerk. Tijdens deze trauma-gevoelige workshop gaan wij dieper in op ons lichaam en geest.

Vanwege de positieve effecten op het zenuwstelsel speelt Yoga een belangrijke rol tijdens deze workshop. De sequenties bestaan meestal uit vijf of zes houdingen. Gecombineerd met diepe ademhaling en stilte, biedt het de mogelijkheid om elke sensatie te voelen en te verdragen.

Herstellende yogahoudingen kunnen ons gevoed en goed uitgerust door het verwerkingsproces begeleiden. Yoga heeft anti-verouderingsvoordelen doordat het stress drastisch vermindert, de stemming verbetert en bijdraagt aan een meer rustgevende slaap. De beoefening is echter heilzamer dan slaap, omdat het lichaam de kans krijgt om zijn energie weer aan te vullen en te genezen.

Jullie ontvangen tools om met grote en kleine trauma’s die opgeslagen zitten in het lichaam aan de slag te gaan. Aan hand van de adem, yogahoudingen en soms met middel van creatief materiaal creëren wij ankers om de oefeningen ook in het dagelijkse leven toe te passen. De workshops zijn therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien. Deze workshop staat open voor iedereen.

♦ Datum: 09/09/2022 van 09:30h tot 12:00h.
♦ Prijs: € 55 incl. water, thee fruit en creatief materiaal.
♦ Plaatsen: 12
♦ Leeftijd: 16+
♦ Locatie: Kine Consult

Kine Consult

Locatie

Kine Consult
Ottergemsesteenweg 209, 9000 Gent
Volzet!

Waiting List

Je bent de eerste op de wachtlijst.

Docent

  • Mariam
    Mariam
    Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

    Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

    Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.