YTB® voor therapeuten en hulpverleners

Hoofdzetel MAF Spirit

Locatie

Hoofdzetel MAF Spirit
Sint-Pietersaalststraat 107, 9000 Gent

Datum (eerstvolgende)

20 apr 2023

Tijd

09.00 - 17.00

Prijs

€ 1.200,00

In dit traject raak je vertrouwd met de YTB®-methode en leer  je hoe je bij clïenten professionele YTB® tools  kunt toepassen. 

Wil jij vanuit een holistische visie anderen helpen om van hun klachten af te komen?
Wil jij nieuwe tools leren om je cliënten vanuit een holistische visie te begeleiden, aanvullend aan jou eigen visie?
Wil je leren hoe je lichaamswerk, therapeutische oefeningen en ademwerk kunt toepassen in je eigen praktijk?
Dan is dit traject zeker iets voor jou!

De YTB® trajecten staan bekend voor de persoonlijke en ervaringsgerichte aanpak.

Dit traject gaat door in een kleine groep van max. 8 personen in een veilig kader. Is dit traject volzet dan kun je je op de wachtlijst laten zetten.  Mariam staat bekend voor haar persoonlijke en professionele aanpak en houdt dit groepje bewust klein om het maximum groeipotentieel uit elke deelnemer te halen.

Je leert 1 op 1 van Mariam en ontvangt veel uitleg de belangrijkste pijlers van de dag worden als audiofragment opgenomen en gedeeld via de online syllabus. Deze unieke trajecten zijn maatwerk en halen de beste versie van jezelf aan het licht.

Je traject in vogelvlucht

3 pijlers vormen de kern van dit traject. Ze komen in elk traject terug in theorie en praktijk.

Lichaamswerk, Therapeutisch onderbouwde oefeningen, Ademwerk uitgelegd:

YTB® Lichaamswerk is gebaseerd op de ervaring en kennis van verschillende tradities, zoals bio-energetica, ta chi, yoga en andere praktijken .Yoga bijvoorbeeld heeft volgens wetenschappelijk onderzoek een positief effect op gezondheidsproblemen als hoge bloeddruk en stress-hormoonafscheiding. Onderzoek wijst uit dat yoga kalmeert en mensen helpt beter naar hun lichaam te luisteren. Ook intensieve meditatie helpt.

De Therapeutisch onderbouwde oefeningen komen uit verschillende stromingen zoals Creatieve therapie, Ademtherapie, Yogatherapie, Aandachtstherapie, Meditatie, Holistische therapie, emotieregulatie, geweldvrije communicatie, mindfulness, NLP, Sjamanisme, Faciatherapie.

YTB® Ademwerk is een welbewuste ademhaling die in het lichaam opgeslagen blokkades losmaakt. Het helpt bij de genezing door de bewuste geest te omzeilen, het sympathische zenuwstelsel te deactiveren, en heeft een herstellende werking op de beoefenaars. 

 • Je leert hoe je de YTB® tools kunt toepassen in je eigen praktijk of op je werkvloer.
 • Je vertrekt van wat er in jezelf gebeurt en leert hoe je vanuit deze ervaring de tools kunt toepassen bij jouw cliënten.
 • Je leert hoe je de tools kunt gebruiken voor jezelf om in je kracht te blijven staan en na elke sessie jezelf kunt reinigen zodat je je energiehuishouden kunt bewaken.
 • Je leert de theorie achter de oefeningen en wanneer je deze wel dan niet kunt toepassen.
 • Wil je daarna meer?  Kies dan achteraf voor de YTB® Fundamentals opleiding en leer de basis van YTB® kennen om vanuit daar verder te groeien tot Kids- of Adult coach. Of kies voor andere korte YTB® trajecten.

Tijdens de opleiding wordt je optimaal begeleid door middel van een syllabus, online leeromgeving met kant-en-klaar materiaal en extraatjes zoals korting op lopende YTB®-workshops en online ontmoetingsmomenten per module.

De inhoud van de opleiding richt zich op het toepassen van professionele YTB®-tools bij cliënten en het begeleiden van cliënten vanuit een holistische visie. Je leert hoe je lichaamswerk, therapeutische oefeningen en ademwerk kunt toepassen met YTB® in je eigen praktijk of op de werkvloer.

Kortom, het YTB®-traject voor therapeuten en hulpverleners bied duidelijke en overzichtelijke tools om binnen verschillende deeldomeinen van de hulpverlening aan de slag te gaan.

Om het maximum uit dit traject te halen, is het belangrijk dat je een duidelijk commitment maakt voor de YTB®-methodologie.

Het YTB® Therapeuten en Hulpverlener-pakket omvat 3 modules. Elke module neemt twee lesdagen in beslag en gaat dieper in op het toepassen van de tools.

Een lesdag loopt van 9 tot 17 uur.

Om je tijdens het traject optimaal te begeleiden, bied ik je naast de syllabus en online leeromgeving met kant-en-klaar materiaal de volgende waardevolle extraatjes:
→ korting op lopende YTB®-workshops
→ 1 online ontmoetingsmoment (satsang) per module om uit te wisselen met elkaar

3 Modules op donderdagen en vrijdagen:
20 en 21 april, 11 en 12 mei, 8 en 9 juni 2023, telkens van 09.00u to 17.00u.

– Prijs: 1.200,00 EUR
– Aantal deelnemers; minimum 3 en maximum 10
– Locatie: YTB® Praktijk Gent

Boeken

Als u dit boekt geldt dat voor alle dagen van dit event. Hieronder staan enkele dagen vermeld maar mogelijk zijn er meer.

20-04-2023 09.00 - 20-04-2023 17.00
21-04-2023 09.00 - 21-04-2023 17.00
11-05-2023 09.00 - 11-05-2023 17.00
12-05-2023 09.00 - 12-05-2023 17.00
08-06-2023 09.00 - 08-06-2023 17.00
09-06-2023 09.00 - 09-06-2023 17.00

YTB® voor therapeuten en hulpverleners 2023 € 1200
Available plaatsen: 10
Er is helaas geen plaats meer voor YTB® voor therapeuten en hulpverleners 2023 op de volgende datum. Indien mogelijk, probeer een andere datum of een andere gebeurtenis.

Docent

 • Mariam
  Mariam
  Yogadocente, creatief therapeut, bezielster YTB

  Organisator dagelijkse therapiesessies, zaakvoerder MAF Spirit, voorzitter (m)af! de creatieve droomfabriek en bezielster YTB.

  Ik ben Mariam, Duitse van nationaliteit en woon al bijna 20 jaar in België. Ik heb mijn eigen therapiepraktijk in Gent en Antwerpen en ik ben gespecialiseerd in lichaamsvoeling, ademtherapie, yoga therapie, traumaverwerking en nog andere interessante stromingen.