YTB® kwaliteitslabel

YTB® wakes up your true self

YTB® is een Europees geregistreerd kwaliteitslabel van MAF Spirit en staat voor Yoga, Therapy en Breathing. De rode draad door de YTB®-ervaring is de ademhaling.

Waar je bij MAF Spirit laagdrempelig in contact komt met de Yoga Way of Life, vind je bij YTB® spirituele diepgang. YTB® faciliteert groei op menselijk en professioneel vlak.

Alle YTB®-activiteiten zijn therapeutisch onderbouwd en geven je de kans om diep contact te maken met de beste versie van jezelf. Ik creëer een veilige omgeving, waarin je diepgang vindt en transformatie realiseert.

Hoe integreer je YTB® in je leven? Je hebt de keuze tussen verschillende YTB®-modules, individuele sessies met een YTB®-coach, YTB®-workshops en YTB®-cirkels.

Koester je de ambitie om op basis van je eigen persoonlijke groei en aangeleerde YTB®-tools ook anderen te begeleiden in de reis naar hun ware zelf? Bekijk dan zeker de YTB®-trajecten.

“Each of us has such a unique flavor and story, everyone should grow from this.”

YTB® op maat

 • Voor YTB® op maat kan je terecht in de therapiepraktijk van MAF Spirit in Gent en Antwerpen. Ik ontvang je graag in een veilige en professionele setting.
 • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vind je me in Gent. Elke woensdagnamiddag en -avond maak ik graag tijd voor je in Antwerpen.
 • Liever online therapiesessies? Elke zaterdagvoormiddag ben je van harte welkom voor een Zoom-sessie.
 • We besteden aandacht aan jouw specifieke noden. Met je persoonlijk YTB®-plan en de praktische tools voor thuis kan je tussen de sessies door ook zelf aan de slag.

YTB®-workshops

 • De YTB®-workshops combineren yoga, therapie en ademwerk. De workshops zijn therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien. Beginners en gevorderden: iedereen is welkom.
 • Op verschillende locaties in Gent en Antwerpen kan je deelnemen aan thematische workshops: Breathing Through Life, Stressrelease, Traumarelease, Trust the Process …
 • Dankzij mijn kennis en professionaliteit creëer ik een veilige omgeving om diep te gaan. Mijn in Vlaanderen unieke methodiek staat bekend bij therapeuten, psychologen, yogi's en fans van lichaamswerk.
 • “Don't miss her MAF on the road-momenten en geniet van deze helende workshops.”

YTB®-opleidingen

 • Droom je ervan om zelf mensen te begeleiden als gecertificeerd YTB®-coach? Dan zijn de YTB®-opleidingen perfect voor jou. Ik daag je uit om zelf met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Alleen zo ervaar je wat jij na de opleiding voor anderen kan betekenen.
 • Elke opleiding start met de YTB® Fundamentals. Na die basisopleiding kies je een specialisatie: YTB® Adults Coach of YTB® Kids Coach.
 • Twijfel je? Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan (20 minuten). Stuur daarvoor een mailtje naar hallo@mafspirit.com.

YTB®-cirkel

 • Mensen snakken naar zachtheid, wederzijds respect, vertrouwen, vertragen, nieuwsgierigheid, luisteren en stilte. Daarom start ik met een Cirkel van bewustzijn. We ontmoeten elkaar regelmatig om in groep te groeien, te delen en te transformeren naar de volgende stap in onze ontwikkeling.
 • Elke cirkel staat in het teken van een thema en verloopt onder mijn begeleiding. Nu en dan verwelkom ik gastdocenten, zodat ook zij hun wijsheid delen en extra groei en transformatie faciliteren. Iedereen heeft zijn eigen formule. Let's teach each other!
Mick
Lees verder
"Mariam's aanpak is op maat van elkeen met aandacht voor ieders eigenheid, interesses en mogelijkheden."