YTB® kwaliteitslabel

YTB wakes up your true self.

YTB® staat voor het kwaliteitslabel van MAF Spirit. Het proces voor Europese registratie van het merk is gestart, vandaar het ®-symbool.

YTB® is bedoeld voor mensen die dieper willen gaan in hun practice, zowel als mens als op professioneel vlak.

YTB® staat voor Yoga, Therapy & Breathing. Alles wat een YTB® label draagt is therapeutisch onderbouwd, gaat diep naar de kern en geeft mensen de kans om contact te maken met de beste versie zichzelf.

Diepgang en transformatie zijn hier de belangrijkste pijlers waarbij alles in een veilige omgeving doorgaat.

YTB op maat

YTB op maat gaat door in Gent in de Therapiepraktijk van MAF Spirit. De individuele contactmomenten zijn op maat en aangepast aan de noden van de cliënten. Door het aanreiken van een op maat uitgewerkte YTB plan en tools voor thuis kun je nu ook tussen de sessies door verder aan de slag gaan!

YTB Workshops

De YTB® Workshops zijn altijd een combinatie van Yoga, Therapie en ademwerk. Hier komen thema’s aan bod die iets dieper gaan dan andere workshops of lessen. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Ik en mijn ikjes
  • De weg naar mezelf
  • Vertrouw het proces

Tijdens deze workshops maak je diepe verbinding met jezelf en nodigt Mariam je uit om laag per laag dieper te gaan. Soms aan hand van de adem, soms met middel van creatief materiaal. Met het creatief materiaal maken wij het innerlijk landschap zichtbaar en gaan wij ermee aan de slag. Wij creëren ankers om de oefeningen ook in het dagelijkse leven toe te passen. De workshops zij  therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien.

"Mariam's aanpak is op maat van elkeen met aandacht voor ieders eigenheid, interesses en mogelijkheden."

Mick