YTB® kwaliteitslabel

YTB wakes up your true self.

YTB® staat voor het kwaliteitslabel van MAF Spirit en is Europeeswijd geregistreerd, vandaar dat het een ®-symbool draagt.

YTB® is bedoeld voor mensen die dieper willen gaan in hun practice, zowel als mens als op professioneel vlak.

YTB® staat voor Yoga, Therapy & Breathing, dus alles wat een YTB® label draagt is therapeutisch onderbouwd, gaat diep naar de kern en geeft mensen de kans om contact te maken met de beste versie zichzelf.
Diepgang en transformatie zijn hier de belangrijkste pijlers waarbij alles in een veilige omgeving doorgaat.

Wij bieden verschillende YTB® Modules aan, je kunt in individuele begeleiding aan de slag gaan met een gecertificeerd Coach of ervoor kiezen om een YTB® Workshop of YTB® Cirkel te volgen.
Wil je zelf met de tools aan de slag gaan? Kijk dan eens naar de trajecten die wij aanbieden, misschien zit er iets voor jou tussen!

De YTB tools geven jou de mogelijkheid om met jou eigen verhaal aan de slag te gaan en vanuit daar te groeien.

“Each of us has such an unique flavor and story, everyone should grow from this.”

YTB op Maat

 • YTB op maat gaat door in de Therapiepraktijk van MAF Spirit in Gent en in Antwerpen. Wij ontvangen jullie graag in de gezellige ruimtes waar veiligheid en professionaliteit centraal staan.
 • Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kun je Mariam vinden in Gent en op woensdagnamiddag en avond in Antwerpen.
  Zaterdag voormiddag zijn online sessies mogelijk.
 • De individuele contactmomenten zijn op maat en aangepast aan de noden van de cliënten. Door het aanreiken van een op maat uitgewerkte YTB plan en tools voor thuis kun je nu ook tussen de sessies door verder aan de slag gaan!

  Boek snel je sessie in.

YTB Workshops

 • De YTB® Workshops zijn altijd een combinatie van Yoga, Therapie en ademwerk. Aan de hand van de adem, yogahoudingen en soms met middel van creatief materiaal creëren wij ankers om de oefeningen ook in het dagelijkse leven toe te passen. De workshops zijn therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien. Deze workshop staat open voor iedereen, zowel beginners alsook gevorderden.
 • De Workshops vinden op verschillende locaties in Gent en Antwerpen plaats. Elk workshop draagt zijn eigen thema zo staan er bijvoorbeeld workshops op de planning zoals Breathing through, Stressrelease, Traumarelease, Trust the proces enz..
 • Mariam creëert met haar kennis en professionaliteit een veilig kader om diep te gaan. Haar manier van werken is unique in Vlaanderen en bekend bij therapeuten, psychologen, yogi's en iedereen die geïnteresseerd is in lichaamswerk.

  Don't miss her MAF on the road momenten en geniet van deze helende workshops.

YTB Opleidingen

 • Wil je zelf aan de slag als gecertificeerd YTB® coach dan kan je uit deze trajecten kiezen. Meerdere technieken en -stromingen smelten in elkaar en maakt van YTB® een eclectisch model. Dit heeft het grote voordeel dat je je aanpak optimaal kunt aanpassen aan de hulpvraag van je cliënt, in plaats van alle cliënten vanuit dezelfde gedachtegang te benaderen. YTB is een combinatie van klassieke en vernieuwende stromingen en technieken.
 • Momenteel staan de YTB® Fundamentals centraal waar je na het behalen van je diploma je kunt specialiseren in het werken met Kinderen of volwassen.
  De verschillende modules maken dat je telkens verder kunt groeien op je eigen tempo.
 • Ontdek de YTB opleidingen en vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek van 20 minuten aan met Mariam indien je nog vragen hebt! Dit doe je best via een mail naar hallo@mafspirit.com.

YTB Cirkel

 • Omdat er zoveel vraag is naar zachtheid, wederzijds respect, vertrouwen, vertragen, nieuwsgierigheid, luisteren en stilte starten wij de cirkel van bewustzijn op. Wij komen regelmatig samen om te groeien, te delen en te transformeren naar een volgende stap in onze ontwikkeling.
 • Elke cirkel wordt begeleid door Mariam. Ze reikt tools aan tijdens de cirkel die gebaseerd is op verschillende thema's. Mariam nodig op regelmatige basis ook gastdocenten uit om ons hun wijsheid te delen voor nog meer groei en transformatie. Wij hebben allemaal een eigen formule, let's teach each other!
Mick
Read More
"Mariam's aanpak is op maat van elkeen met aandacht voor ieders eigenheid, interesses en mogelijkheden."